JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Sommerferie

Wow. Ferdig med 12 års skolegang, og bare 1 år igjen til jeg står helt fritt. Tiden går så utrolig fort. Det er helt sykt. På denne tiden i fjor var alt annerledes. Jeg pakket kofferten klar for 3 ukers ferie i Afrika, jeg hadde kjæreste og en sommer full av planer og moro. Om et år er alt annerledes igjen. Plutselig skal jeg flytte for å gå på skole lenger unna, jeg står ganske alene. Jeg har familie som støtter meg uansett, venner har jeg og jeg skal skaffe meg mange nye. Håper jeg har en spesiell gutt i livet mitt også. Jeg ser litt lysere på fremtiden av ulike årsaker, men jeg har hvert fall fått noe motivasjon. Sommeren skal jeg tilbringe med å lese bøker, være ute i sola og bli brun, kikke på neste års studier, prøve å tjene noe penger, dra på festival og fylle 18 år og bli myndig. Håper jeg får noen fine minner av sommeren 2014. God sommer, alle sammen.


Therapy

Å skrive 10 positive ting om seg selv, skulle visst være lett, sa noen til meg. Jeg sa ja til utfordringen.

 Som regel (uten om akkurat denne perioden) så er jeg veldig blid. Smiler og ler en del. 

 Jeg kan bli pen på bilder, er vel kanskje litt fotogen, idk.

 Jeg er ærlig, men alltid til å stole på.

 Det finnes vel noe kreativitet i meg. Det synes jeg er en fin kvalitet. 

 Jeg er veldig kjærlig, betyr du mye for meg - vil du merke det. 

 Jeg kan faktisk være veldig morsom, så morsom at jeg ler av meg selv. 

 Jeg er nysgjerrig. Alltid villig til å lære noe nytt, eller prøve noe nytt. Kaster meg som regel ut i det (spørs litt på tryggheten dae, men ja).

 Jeg har rette tenner, takket være regulering, men det er finere enn veldig skjeve. 

 Jeg kan både være ganske slækk og veldig aktiv. Så whatever you like. 

 Jeg gir ikke lett opp. Noen ganger er det bra, andre ganger ikke. 


Thirty Seconds To Mars

Når du leser dette er Daniel og jeg på vei til Oslo. Vi skal på Thirty Seconds To Mars-konsert, og det er et band vi begge liker. Dette er julegaven min til Daniel, så endelig får han den. Vi gleder oss veldig masse. Det ble bare bilder av meg, fordi Daniel gadd ikke å bli med...

Ha en fin søndag!
Breathe

Ingen planer. En tom dag i boka mi er sjeldent, men det er tross alt ferie. Deilig. Tid for meg selv. Tid til meg. Jeg startet dagen med to knekkebrød og da de hadde sunket godt nedi magen min, jogget jeg meg en liten tur. En liten oppvarmingstur, før jeg tok en times hard styrkeøkt. Naturligvis dusjet jeg etterpå, skrubbet meg med Body Shop-produkter fra topp til tå. Da jeg var ferdig med dette tok jeg en ansiktsmaske, mens jeg smurte resten av kroppen inn i en fuktighetskrem med duft av blomster. Nå skal jeg sette meg ned foran tven og kose meg med OL. I kveld skal jeg ta turen opp til rommet mitt, med frukt, grønt og dip.

Hvordan nyter du ferien din?
With the heart of a child

 Ed Tullett - Oxblood  Ed Tullett - Silver Dive 


 

 Half Moon Run - Full Circle 

Her kommer vinteren..


... her kommer den kalde, fine tiden - går sangen til Jokke og Valentinerne, men jeg er uenig i det. Havet er svart som natten, vinden blåser håret mitt sammen i tusenvis av floker, solen titter så og si aldri frem, det blir bare kaldere og kaldere, fingerne stivner med mindre du har på tykke votter og leppene er som sandpapir. Det er mye koselig med vinteren. Akkurat nå nyter jeg helgen på hytta og står på ski, men det er det eneste som er positivt med vinteren. Slalåm og snowboard, i tillegg til kakao, innekos og sånt, men jeg er et sommermenneske. Jeg lengter etter sol. Jeg lengter etter varme. Jeg lengter etter å være ute uten å fryse.
Is it your heart, or is it just thunder?
28.12.2013

Solen skinner så vidt gjennom skylaget. Det er fortsatt ingen snø, men det regner hvert fall ikke i dag. Vinden gjør trærne skjeve. Jeg sitter med bena høyt, leser og spiser sen frokost. Deilig å ha litt alenetid, nå som det har vært så mye julestyr. Om noen timer skal jeg til kjæresten på middag med hans familie. Det blir koselig. Snart er julen over, men det er vel forsåvidt greit, siden det føles ut som den ikke har vært her i det hele tatt. Jeg må få kommet meg opp på fjellet, se snøen og stå på ski og snowboard. Være på hytta, nærmere stjernene og med god, frisk luft. 
Riktig god jul!

Håper dere er omkring folk dere er glad i, og smiler fra øret til øret i kveld. Håper dere får mandelen i grøten, og vinner marsipangrisen.
Ønsker dere alle en super julefeiring og fine gaver. Love.

Julekjolen min er i år fra Nelly, og jeg elsker den. Den er litt for stor (M), men jeg tror small hadde blitt for trangt. Jaja, jeg har hvert fall plass til masse mat! Den er lik som en av kjolene til fotballfrue, haha, stoked. Jeg har lilla neglelakk på neglene og den fine, fine kjedet jeg fikk av kjæresten for en god stund siden.
Topp 3 serier atmDette er en serie jeg seriøst kan ta meg selv i å le høyt av, og det er sjeldent jeg finner gode, morsommer serier. Denne likte jeg fra første replikk. Den er for alle og en hver, både gutt og jente, vil jeg si. Den er overdrevet, men veldig morsom og noen av disse rare typene på bildet under her - finnes i virkeligheten, og vi alle kjenner en som er sånn, noe som gjør det enda morsommere. Det negative er at episodene er alt for korte, og at det bare er kommet 2 sesonger. Håper håper håååper på mer! Glee. Denne serien har jeg alltid sett litt på, men bare her og der når episodene er gått på tv. Jeg satte meg ned og startet på episode 1. Dette er en utrolig koselig serie, med følelser og skolelivet til ungdommer, som man kan kjenne seg igjen i. Jeg liker den nettopp fordi det er koselig. Sangene spoler jeg noen ganger over, for jeg er ikke så stor fan av musikaler, med mindre jeg liker sangen. Jeg liker best krim og komi-serier, men dette er noen ganger et avbrekk fra det, for å tre inn i en koselig og søt serie. De fleste har vel sett på dette, men jeg var treg. Jeg har aldri giddet å følge med, men har nettopp startet og er på sesong 2. Jeg må innrømme at jeg angrer å ikke ha fulgt med på det. Denne serien er utrolig fin. Spiller på følelser og er interessant. En god "familieserie" vil jeg si. Den havner ikke på 1.plass, for jeg liker veldig mange serier, men er fin å følge med på.


Følger du med på noen av disse, eller har du noen serier å anbefale meg? Tar veldig gjerne imot. 
Depeche Mode
En super fredag!

Ønsker alle en like god fredag som meg. Jeg skal på Depeche Mode-konsert, og har gledet meg i flere måneder. +++ Jeg og venninnne mine fikk Miley Cyrus-billetter. Bare 166 dager. Woho.


^ meg helt til høyre
Svart og snøhvit
Walls of violet

Fiolett. Veggene mine er blitt fiolett, og jeg er såå fornøyd. Jeg hadde hvitt rom før, men en veldig slitt hvit farge, og jeg var lei. Denne er mye varmere og koseligere. Den passer til interiøret også. Det tok sin tid, men vi ble ferdige til slutt. Daniel og jeg gjorde alt alene - teiping, 1 strøk, 2, strøk, gå over, ta av teip osv osv. Veldig stolt av oss. Nå skal drar vi til han og sove der, så jeg slipper å sove i malingslukt i natt. 

Fiolett var jo en kjempefin farge å ha i bakgrunnen av bildene. Åå, jeg elsker det. 
Mer julebakst

Idag har jeg igjen bakt pepperkaket, sladret, sunget julesanger og drukket julebrus med noen av de beste jentene i hele verden. Martine, Siri, Aurora og Ingrid er det alltid koselig å være med. Idag var intet unntak. Har da allerede bakt peppekaker 2 ganger i desember, haha, og det blir sikkert mer.


Cold wind blows

To uker med bloggpause, nå er det nok. Å lese blogger i julen er så koselig og nå har jeg savnet det. Nå har jeg savnet opp inspirasjon og motivasjon til å fortsette også. Tusen takk til dere som har fortsatt å klikke dere inn på bloggen min. Setter veldig stor pris på at det er noen som vil lese. Derfor fortsetter jeg. 

Siden sist..
 har jeg bestemt meg for å male rommet mitt fiolett, og dette skjer i helgen. Idag har jeg ryddet og vasket og ordnet alt klart
 startet på håndball og meldt overgang, noe som betyr at jeg skal fortsette. Synes det er veldig gøy, etter 1 og et halvt års pause
 bakt pepperkaker
 spist mandariner, appelsiner, pepperkaker, mammas sjokoladeboller, sjokoladeflarn og virkelig nytet julen så langt
 laget julespilleliste på Spotify, og hørt oftere og oftere på den

Håper dere nyter desember så langt. Synd det ikke er snø, ødelegger litt julestemningen, synes jeg. Her blåser det og blåser det og blåååser. Sukk. Det er kjedelig.


Wishlist for x-masØnsker meg så masse fint til jul, og jeg vet med sikkerhet at jeg får masse fint også. Gjør alltid det! Dette er noe fra en 18 punkt-lang ønskeliste, haha. Forventer langt fra så mye, men det er litt variert i pris og til forskjellig bruk, så :-) 

Hva ønsker du deg mest til jul? Har du noen tips til noen fine gaver til familie eller kjæreste?  
Earth world universe

Jeg har faktisk reist en del, og opplevd mye. Det å få et verdenskart på  veggen i stua og sette en nål på hvert sted jeg har vært, fikk meg til å innse hvor utrolig heldig jeg har vært. Jeg kjenner mange som ikke har vært utenfor Europa. Når jeg var liten sa jeg at jeg ville besøke alle verdens land, nå er jeg vel ikke helt der - men nære. Jeg vil reise mye og oppleve mye nytt. Jeg skjønner meg helt ærlig ikke på familier som drar til samme sted hvert år.

Poenget er at jeg har fått en del spørsmål og tilbakemeldinger på innlegg jeg har hatt om blant annet, reisen min i Tanzania, så jeg lurer på om det er noe mer. Synes det er på tide med å komme med det innlegget med spørsmål om reisen. Mange har veldig lyst til å dra og oppleve det samme, så da kan jeg gi deg tips da.

Så har du noen spørsmål til meg?


The last days of octoberMørkt om morgenen, mørkt om kvelden, sur vind, kakao, te, mandariner, halloween, drømmer om varmere strøk, savnet etter sommeren, men lengsel til jul, ønskelister blir skrevet og planer biir lagt. Snart er det november. Jeg gleder meg til våren, jeg, hehe. 
BAKED!

Har samlet inn penger til Tanzania med å jobbe på Nøtterøy Bakeri idag. Synes jo dette er ekstra fint, siden jeg vet hvordan det er i Tanzania. Jeg har kontakt med noen vi ble kjent med der, som vi har tenkt til å sende penger til. Barn og ungdom har ikke mye, og å jobbe en dag for å gi dem 350kr hver - synes jeg er absolutt verdt det!
Hadde det utrolig morsomt med Aurora, men det var slitsomt! Har sikkert laget rundt 2500 kringler, noe marsipan og puttet melis på pepperkakemenn- og damer. 

Gaustablikk, Telemark

Den siste delen av høstferien, som skrevet tidligere, tilbrakte jeg på hytta mi på Gaustablikk sammen med pappa, kjæresten og hunden min. Har hatt det utrolig fint! 


One of the most beautiful places in the worldJeg skulle gjort mye for å dra hit igjen, noe jeg tror jeg kommer til å gjøre. Kanskje ikke akkurat samme hotell, men vil nok tilbake til Zanzibar. For en øy! Ingen tvil om at jeg elsker Afrika. Etter å ha vært der 3 ganger, kan jeg si at jeg er forelsket. Tror jeg kommer til å bruke mye penger på å dra dit i løpet av livet.
OktoberFrostrøyk, kalde dager og kalde netter, tåke, rim, grått.Tomme blikk, spørsmål og tanker, liv, død, savnet av sommer, lengting etter jul.Mimre, tenke tilbake, lære av feil, vokse mentalt, sette pris på dem man har.
Selfie sunday

All the love - Maria Mena 


App-musties

Dette er apps'a du, ifølge meg, MÅ ha. I tillegg til Instagram, Twitter, Facebook og masse annet rart jeg er avhengig av - er dette 3 apps jeg synes er skikkelig kule. 
Bruker du noen av disse, eller har du noen andre å anbefale meg > please comment.

Nummer 1: WallPalette. Der kan du designe din egen bakgrunn, slik som jeg har gjort bak - hvis dere kan se det. Den er skikkelig søt. 


Nummer 2: Jelly Splash. Når du ikke har noe å gjøre i timene på skolen (og du er lei CandyCrush), er dette spillet for deg. Det er ganske likt Candy, men ikke SÅ likt. Jeg er avhengig og spiller hver dag, hihi.
 

Nummer 3: Afterlight. OMG, min absolutt favoritt bilderedigerings-app. Den koster 7, eller 9 kr eller noe sånt, men er veldig verdt det - hvis du liker vintage og retroeffekt på bildene dine. Et MUST for meg.  
Time does not heal all woundsMin mormor var min viktigste støttespiller i livet, og jeg skulle veldig gjerne hatt hun her idag, hver dag. Mormor og morfar (nå morfar) bor 200 meter unna, og jeg kunne dra dit akkurat når jeg ville. Det var et sted å flykte til og et sted å gjemme meg, når ting var vanskelig. Det var et sted å få kjærlighet og råd uansett hva det var. Jeg skal ikke si at jeg ikke har viktige støttespillere i livet nå, jeg har en del gode venner som er utrolig fine å ha. Men det var noe med å ha en med et helt liv bak seg, en som ikke dømte overhodet og en som ikke så noe videre til noen andre. 

Hun var alltid stolt av meg og fikk meg alltid til å føle meg bedre. Og siden jeg møter mormoren til Daniel, og ser noe av det samme båndet mellom dem, for meg til å tenke og savne det litt ekstra hver gang. Jeg skulle så gjerne introdusert Daniel til henne også, for jeg vet hun hadde likt han så godt. 

Det er ikke det samme og gå til en grav. Jeg får ut det jeg skal si, men jeg får ingen svar. Et eller annet sted, håper jeg hun ser ned på meg og fortsatt er stolt over meg. I januar blir det 4 år siden hun tapte kampen mot kreften. Har du noen viktige personer som har blitt borte, og som du hadde trengt den dag idag?
ATTENTION, please

Jeg har en gang selv vært en oppmerksomhetsyk 14-åring, ok? Sånn her så jeg ut:Det er en slitsom diagnose, det å være oppmerksomhetssyk, men slik er det, og denne diagnosen arver alle 14-åringer av dem som blir 1 år eldre, dessverre. 

Å skrive statuser, legge ut bilder overalt, kommentere, dele, blogge og lage Ask.fm eller Formspring hvor man er desperate etter spørsmål. Det er det sistnevnte som får meg til å skrive dette innlegget. Ask.fm er det nye og hippet blant fjortisene nå, og det er jo bare rett og slett en side for drittslenging og nettmobbing.

Det vi ikke skjønner i denne alderen, tror jeg, er at det er ingen som er interesserte i "hva gjør du?"-spørmål, det er kjedelig både for den som vil ha svar og den som svarer. Så derfor er det liksom om igjen og skrive så mye dritt som mulig, for å se om den som skal svare klarer å forsvare seg på en god måte. Folk er opptatt av sex og skandaler. Helt sykelig opptatt av andres sexliv og skandaler.

Jeg har selv hatt Formspring da jeg var 13-14-15 år, og jeg fikk så og si bare dritt. Folk som kjente meg, og som gikk på skolen min, kommenterte stygt om hvordan jeg kledde på meg og hvordan jeg så ut nesten hver dag. De kommenterte at jeg var hore, fordi jeg gikk med singlett. Jeg innså at det var tåpelig og at de overreagerte. Jeg skjønte at de bare ville slenge dritt, for å få meg til å føle meg fæl. 
- Det funka, jo.  Men jeg forandret meg ikke. Jeg ville komme sterkere ut av det enn "mobberne" og ikke gi meg. Jeg ga opp Formspring til slutt, og det var utrolig deilig og befriende. No more drama!

Jeg skjønner at det er morsomt med spørsmål og at det er noe å bruke tiden på, men for dere som får masse dritt. Så er det ikke verdt det! Isåfall må dere komme dere sterkere ut av det, på en eller annen måte. For eksempel sånn som jeg gjorde - ikke forandre seg. Hver deg selv! 

Har du opplevd noe av det samme? Hva mener du om Ask.fm og sånne sider?
I never meant to start a war

Miley Cyrus og sangen Wrecking Ball har fått utrolig mye oppmerksomhet, men ikke alle har tatt det på samme måte som meg, merker jeg.

Vi lever i 2013 og de fleste kjendiser kaster klærne når de vil og hvor de vil, det er ikke unormalt. Men når "barnestjernen" Miley Cyrus gjør det, som er forlovet og greier - så er det et jævla rabalder om det. Som Miley selv har gått ut og sagt; så er nakenhet et symbol på sårbarhet.

I tillegg er det sexy og det skaper oppmerksomhet, noe hun ønsket for å slå rekorden på mest sette video under 24 timer på YouTube. Hun lager underholdning, for at folk skal se. Det er et PR-stunt, og for dere som ikke skjønner det, og tror hun går rundt og stikker tunga ut hjemme hele tiden er ganske så dumme. Hun fikk akkurat nok oppmerksomhet at hun slo rekorden overlegent.

Det jeg mener, i tillegg til at sangen er åpen og ærlig - og at det at hun er naken gjør det mer sårbart og ærlig, er at jenta stråler selvtillit. Noe mange, mange jenter sliter med. Så det jeg tror, er at mange av dem som sier hun er hore og blablabla - er sjalue på at hun tør og på at hun liker seg selv såpass. Hun er jo et forbilde!
Hvis du går inn i deg selv, og ser tilbake på en forelske du hadde hvor gutten ikke følte det samme - eller om du har hatt et forhold som har vært vanskelig, eller hatt en vanskelig periode, så klarer du å se poenget. Sårbarheten, smerten, men samtidig og den måten jenter oftest velger å komme over en person på - finne en annen og prøve å gjøre den gamle sjalu.

Hva er din mening? Jeg digger Miley. Stemmen, råheten, underholdningen og utseendet. Go Miley!  
I kjærestens skjorteGod helg alle sammen! Dette var dagens antrekk, nå skal jeg skifte og dra i bursdag etter hvert. Blogges lixzm!
Bursdagsfeiring

Igår kveld feiret jeg bursdagen min med 8 herlige jenter. For min del, var det en vellykket kveld. Jeg fikk en fin klokke og penger, akkurat slik jeg ønsket meg. Vi spiste og koste oss fra halv syv til rundt midnatt, og så sov Karen over hos meg. Det var veldig hyggelig å stå opp med henne idag også!

Her er noen bilder fra igår. De er tatt av Aurora, siden jeg ikke fant minnekortet mitt igår. Det var litt kjipt. Også det at ikke alle ble med på terrasse-bildene, for de var veldig fine. Men men, noen måtte rydde også. Håper alle har en fin helg! Kos dere videre.


Always something to spend money on!

En ny bok av John Green som jeg ikke klarer å vente med å begynne på, og en ny duft. Har allerede en Escada (ELSKER DEM), så skal spare på denne litt.
I tillegg så kjøpte jeg en ny bunke med undertøy, så nå er alt klart til høsten og jeg kan endelig spare litt penger. Hehe. Bruker da ikke såå mye :)))
Wishlist for the fall

 Burgunderrøde Dr. Martens, og gummistøvlene til Dr. Martens. I love, love, love them. Veldig gode sko!

 50mm linse til kameraet mitt.

 Forskjellige type luer/beanie.

 Flere gode bøker, som jeg kan lese i høst/vinter. Har du noen å anbefale?

 Et par knæsje pumps, som kan passe til en svart kjole (så jeg ikke bare er svart..)

 Micheal Kors-mappe til Macbook Pro 13"

Septembre

Dette betyr at det går mot kaldere tider. Det går mot tjukkere klær, ytterjakke og frostrøyk. Det går mot pledd, masse te-drikking og vinterdynen. 
Det går mot lengre timer foran tven, flere filmer og tv-serier. Det går mot mørkere kvelder, stearinlys og en god bok. Det går mot bakgrunnsmusikk og brettspill.

Snakk om bakgrunnsmusikk. Her er de sangene som kommer til å spilles hos meg hvert fall i starten av september.

 The 1975 begynte jeg å høre på for noen måneder siden, og jeg er blitt meget glad i dem allerede. Ååå, Chocolate er den jeg liker best og er enda ikke lei. Spiller den flere ganger daglig.

 Sean Paul pleier vanligvis ikke være helt min stil, men jeg liker faktisk stemmen hans ganske godt. 

 Miley er jeg ganske fan av egentlig. Denne sangen måtte jeg høre et par ganger før jeg likte, men nå er den en del av hverdagen.

 Depeche Mode. Jeg elsker Depeche Mode, og skal på konsert i desemeber, ææææææ, gleder meg som en unge. De er kanskje gamle, men har fortsatt teken. Verdt å høre på både det nye og det gamle. Alt er bra. 
Saturday and sunday

.. dømmer jeg håndballcup for jenter og gutter fra 11 til 13 år. Idag var første kamp kl 08, så jeg har vært tidlig oppe. Imorgen er det ikke like tidlig, men blir likevel en lang dag. Skal ikke klage, tjener 800++ kr per dag + får mat og drikke til en verdi av 200 kr. Deilig og lettjente penger sammen med min beste venninne, Aurora! 

Nå skal jeg bare slappe heeelt av, spise digg og stupe i seng til senest midnatt. Dette er antrekket mitt (og verdens beste hund, Buddy). Blogges, bitches.
SURPRISE!!!

Hei dere. 
Som dere så, pyntet jeg meg for noe igår, og det var overraskelsefest for Ingvild, som snart reiser på utveksling til USA. Det var utrolig gøy, og koselig. Disse jentene er virkelig herlige!
Vi spiste taco, spilte spill, snakket og sladret. Til slutt sov nesten alle over. Så ble sent, men var oppe tidlig. Ikveld skal jeg på kino og se The Conjuring. Har hørt den er så skummel, at jeg har tvunget kjæresten min til å sove hos meg i natt - så slipper jeg å sove alene, tihi.
Only love

Takk til dere som titter innom bloggen min. Kommenterer eller ei. Setter utrolig pris på det, og synes det er veldig gøy at lesertallet øker så lenge jeg er aktiv og gir dere gode innlegg.
Imorgen regner jeg med svarene til spørsmålene deres kommer på video. Stay tuned!

Høsten 2012 //

1 år siden nå. Ååå, koselig å se tilbake. Vet det kommer til å bli masse fine bilder denne høsten også. Elsker MK.
Don't look back

For noen dager siden fikk jeg dekslene mine fra Miniinthebox, og jeg er kjempefornøyd. Kvaliteten og prisen. Det er virkelig superbillig, og har helt ok leveringstid (2 uker). Kjæresten min derimot, fikk 1 deksel som det var dårlig kvalitet på - så bestill med litt omhu. Ellers så waster du ikke mye penger da, var bare 8 kr. Han fikk et annet derimot, som han er veldig fornøyd med. Jeg har hørt mye frem og tilbake om denne siden - men jeg synes ikke noe galt om den. 

Love'em
2. klasse

Hei dere. 
Første skoledag er nå overstått, og jeg er nå kommet hjem. Har hatt en fin og ganske så slækk dag på skolen, det var deilig å være tilbake. Skal ikke si at jeg ikke kunne hatt en måned til med ferie, men hverdagen har sine fordeler det og. Rutiner og vaner som er veldig kjekke å ha. Folka i klassen var det koselig å se igjen, og hyggelig å møte et par nye medlemmer.
Jeg liker å gå på skolen, tro det eller ei. Skole er viktig, og nå som jeg går Medier og kommunikasjon, noe som passer meg perfekt, synes jeg det også er gøy å gå på skolen for en gang skyld. Kontaktlæreren vår Kjell, er også min favoritt, så dette skoleåret ser bra ut.

Håper dere har hatt, og har en fin dag!
Romvideo?

Noen detaljer jeg har kjøpt inn og ordna idag på rommet mitt. Kjekt å få gjort litt i drittværet. Vil dere ha romvideo når alt er ordnet?
Volleyball-night

Hei dere!

Har vært ganske busy idag, og nå stikker jeg og spiller Volleyball med gamle klassen, 10 c. Det blir koselig. Lenge siden jeg har sett dem nå, og vi har det alltid veldig gøy. Ønsker dere en fin onsdagskveld :)


Yes or no?

Helt ærlig, dere. Jeg trenger hjelp til å ta en beslutning her. Mange spør om jeg har bleka håret pga at brunere hår begynner å vokse ut. Det kan til tider gjøre håret mitt gulere på bilder og den slags. Tenkte kanskje det hjalp å farge det gradvis brunere. Derfor starter jeg med lysebrunt. Jeg er redd for at det skal bli gråbrunt og sånt, men åh.. Hadde vært deilig med en forandring også!
Puma, Nike and Clinique

Innkjøpet mitt fra Sverige.
Først litt til trening, jeg har alltid villet ha en sånn løpeshorts, og nå fant jeg en ganske billig Puma-shorts til 199 kr. Jeg har bare hvite treningsshortser også, så kjekt med å ha en svart en nå. + En helt vanlig hvit Nike t-skjorte.

Så kjøpte jeg en ansiktsrens til en billig penge. Denne fikk jeg anbefalt av min søster, og hun som solgte den forklarte også hvordan den funket og jeg er helt overbevist. Du bruker såpass så små mengder av gangen, at denne varer opp til et år, så for 166 kr, synes jeg den virket verdt det. Jeg tenkte å skrive en vurdering av den til dere, når jeg har brukt den litt.


Spending money!

Igår var jeg på i Oslo, hvor jeg blant annet var på Bik Bok samtidig som Mary-Kate og Ashley Olsen. + på IKEA. Idag var det harrytur til Sverige. Har kjøpt inn en del jeg trengte, noe til rommet mitt, og noen gaver til folk. Har gått en del penger av det jeg fikk til busdagen, men shit au. Vil man, så må man. Ehe. 
You should try Dr. Denim

Trengte enda en ny bukse til skolestart, you see. Jeg har en Dr. Denim-shorts som er helt himmelsk å ha på seg, i tillegg til å ha fått dette merke anbefalt av venninner tidligere. Nå anbefaler jeg det til dere. Det er som å ha på seg tights. De er supertight og stretchy. Helt fantastiske å ha på. Love 
De finnes på Nelly og, men jeg kjøpte mine på Urban. De koster 399,- noe som ikke er dårlig for en bra og behagelig bukse.

Design laget av Julie Viktoria
hits