JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Day 1, 2 & 3

.. gjennom Instagram (@josefineholter)#foto #instagram #reise #madrid #spania
Arrival#reise #madrid #spania 
Squares of February

#foto #instagram #hverdag
the city at night

#foto #london #reise #hverdag
Nyter hvert minutt!

Den siste kvelden har kommet og jeg er så sliten i beina at jeg vet ikke hvilke ord jeg skal bruke til å beskrive det. Har gått rundt 20 000 skritt hver dag og rumpe, legger, ankler og tær kjenner godt på dette. De siste dagene har Daniel vært her og jeg har ikke fått oppdatert dere fordi vi har nytet øyeblikket og kost oss masse. Valentines her i London og greier, ikke verst. Nå slapper vi av, før vi skal ut og spise for siste gang i London på en stund. Imorgen er det tidlig hjemreise.#london #oxfordstreet #camden #reise #shopping
Day 2: BBC and Middlesex University

I dag fikk vi tour på BBC, noe som var spennende og interessant. Så dro vi videre på et universitet, hvert fall jeg hadde tenkt til å søke på; Middlesex University. Noe som dessverre ble en nedtur for meg og som ikke er et sted jeg skal søke likevel. Ellers er London supert. Det finnes ingen steder som London. Sååå fint! Vi storkoser oss.

#london #instagram #bbc #middlesexuniversity #studyabroad
London, baby, LondonHei. Da har jeg ankommet London. Første dag er over og det er 5 igjen. Er med klassen frem til fredag og så har jeg invitert kjæresten over da og så blir vi sammen her til mandagen igjen. Det var min julegave til han. Har hatt en utrolig lang, men koselig første dag. Shoppet litt og tatt noen øl på pub. Imorgen skal vi på London College of Communication og BBC. Det blir spennende. Etter på er det planlagt en tur til Camden, og så skal du nok se at vi ender opp på pub igjen. God stemning!

#london #reise
mitt største stilikon

#stil #mote #inspirasjon
Squares of January

#foto #instagram #hverdag #selfie

Thursday-selfies
Dark thoughts

// skoleoppgave
Hva er meningen bak?


Fra vi er små, eller hvert fall fra jeg var ganske liten, så hørte jeg at tatovering - det var noe jeg aldri måtte ta. Det var først og fremst stygt, det ville hindre meg i å få jobben jeg ville ha, det ville få folk til å dømme meg, det ville ikke være fint når jeg eventuelt skulle gifte meg og gå i brudekjole, jeg ville 100% sikkert angre noen år etter jeg hadde tatt den og så videre, og så videre. Likevel, 3 uker etter at jeg fylte 18 år, bestilte jeg meg time og tatoverte meg.

Det var mange spørsmål og en del kommentarer på at dette ikke var så lurt og bla bla bla. Jeg var sikker i min sak. Men så er det alltid et spørsmål, som folk mener er så viktig og som folk alltid stusser over, nemlig "hva er meningen bak?". For en tatovering må gjerne bety noe. For meg er det hovedsaklig ikke betydningen som er nøkkelordet. Tatovering er kunst som du velger at skal bli sett på kroppen din for alltid, og akkurat som kunst du henger på veggen - henger du opp noe du liker, noe du vil at andre skal se og som gjenspeiler følelsen av rommet eller at den betyr noe for eksempel. 

Nå er det sånn at Nirvana er kanskje mitt favorittord i hele verden. Jeg synes ordet er vakkert å se på. Når det gjelder den "dype" meningen bak, så er det det at Nirvana betyr så mye forskjellig ting - og jeg liker alle betydningen. Så for meg så er det alt av det, og at et så lite og vakkert ord kan bety så mye for så mange. 1) Nirvana er et amerikansk grunge-band fra 90-tallet. Dette bandet begynte jeg å like og høre på i de tenårene man skal finne seg selv, og denne musikken og dette bandet hjalp meg på en måte å definere meg selv. Hjalp meg med å tørre og være annerledes. 2) Det er en ideell tilstand av ro, harmoni, fred, stabilitet og glede. 3) Nirvana innebærer, i de indiske religionene, at alle de negative følelsene i verden som er årsaken til mye lidelse - grådighet, hat, arroganse, misunnelse - de såkalte sinnsgiftene, utslokkes. 4) Nirvana kan på mange måter bety å dø lykkelig også. Når du ikke har noe ugjort, er fornøyd med livet og er klar for å forlate verden - så har du oppnådd Nirvana - og der har du et slags "mål" for meg. Jeg vil være fornøyd når det er min tid til å forlate denne verdenen. 

Det eneste som var viktig for meg var at, selv om det er mange som har tatovering - så skulle min være ganske unik og spesiell, og det er den. Hvert fall for meg. Meningen bak trenger ikke være stor og spektakulær, og den kan da bli for dårlig, for kjedelig og for enkel for andre - men den er på din kropp og den er for deg. Er du fornøyd, så er det ingen andre som har noe og si. Du vil se smashing ut i brudekjole uansett.

Design laget av Julie Viktoria
hits