JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

2013's videominner

Hei, og godt nytt år. Jeg gjorde det beste ut av de siste feriedagene og var dødssliten etter første skoledag, så derfor tok jeg meg en pause fra bloggingen - men er tilbake. Woho.
Jeg pleier å lage en video med filmer som er tatt opp fra året som har gått. Nå var det overraskende lite dette året faktisk, men flere filmer har jeg enten slettet eller så har noen andre noen morsomme. Det ble likevel en lang film da, og som alltid regner jeg ikke med at alle gidder å se den  

 
Fiksjonsfilm: SkyldigEn fiksjonsfilm jeg var med å lage på skolen. Vi er ikke proffe akkurat, vi har ikke penger og utstyr til å lage high quality-film, men vi er ganske fornøyde. Hvis jeg hadde jobbet med denne filmen alene, ville den blitt annerledes, men vi var en gruppe - og dette er resultatet. Håper dere liker den!
Behind the scenes

Hei dere! På skolen holder vi på å lage film, og den er ferdig til neste uke - så tenker jeg skal vise den her til dere. Vi har filmet en del de siste ukene og dagene, og har kan dere ta en titt på hva som skjer bak kameraet (der jeg står).

Answers, part 2
Videoblogg: Svar, del 1
Results

Hei dere. Håper dere har en fin St. Hans :-)

Dere har spurt om å få se noen av oppgavene mine, og nå har jeg lagt noen av de oppgavene/filmene/bildene jeg har tatt og jobbet med - som jeg er fornøyd med. Den er litt lang, men jeg håper dere som ville se - får sett nå. Det er noen tabber og sånne ting, bare så dere får se hva jeg driver med på skolen. Haha.
(Det er veldig dårlig kvalitet. Not my bad)
Videominner fra 2012
Let my love take you higher

Nå er det slik, at min beste venninne skal feire bursdagen sin imorgen! Så klart prøver jeg å finne på noe spesielt, denne gangen - som alle andre ganger. Det har resultert i at jeg har laget en liten film, eller liten og liten - den er ganske lang.. Meen dere skjønner at jeg og Aurora har tatt mange tusen bilder med hverandre, så det tok sin tid å velge ut og sette de "viktigste" sammen. (Aurora får denne filmen imorgen på dvd) Shit, da vet Aurora det hvis hun leser, men whatever - det er ikke det eneste du får, hehe!
Jeg regner ikke med at dere som ikke kjenner oss gidder å se denne filmen, men jeg har laget den og dette innlegget for å vise hvor mye hun betyr for meg da. Tror alle kan forstå det! HVIS du gidder å se den, og lurer på hvilke sanger som er med: Ohne Dich - Rammstein & Turn To You - Justin Bieber, faktisk. De passet veldig bra, synes jeg.
Ellers god hælj, alle sammen! 
Call me maybe

Liten film/musikkvideo som vi har laget sammen når jeg har bodd hjemme hos Thea og Hedda og de nå. Jeg har akkurat nå pakket ut og kommet hjem til mor etter en slitsom dag i hallen. Sangen er: Call me maybe og de som er med er Frida, Hedda, Thea, Peder og meg :-)
Noen positive ord

Vil bare si at jeg sa IKKE at de skulle det! Nikoline hadde så lyst til å lage en videoblogg - har alltid sagt hun skal skaffe seg blogg, men men.. Tusen takk, girls!

Sjekk så søte de er da:
Svarene på deres spørsmål!

Hahah, sykt bra film. Not. Menmen, her er svarene! 
Videominner fra 2011

Skikkelig mange gode lattere, smil og tårer fra dette året. Syntes det har vært et utrolig bra år egentlig. Feil har blitt begått av meg og andre, men vi har alle lært. Mange goder minner her. Ha en fortsatt god adventstid, lesere.
 
Videoblogg: Hverdags-sminke med Hedda!

Jeg har jo fått flere spørsmål om jeg kan lage sminke-video om den sminken jeg bruker til vanlig. Vel, her er den. Kanskje litt mere useriøs enn planlagt, men shit au'. Og snakk om redigerings-skills - not! 
Filmer & Videoblogger

Her er alle filmene jeg har vært med på eller filma. Alle film-minnene. Både videoblogger og andre ting. De gamleste er i bånn og nyeste øverst :-) Skal ha flere videoblogger og sånt etterhvert og. Blir nok mere av det i sommer, kanskje. Lettere enn å skrive!


 En helt normal dag med Heddis-peddis

video:medium


Vel, noen av utfordringene kommer nå. Fordi jeg og Hedda fant plutselig ut at det var det vi skulle gjøre. I tillegg la vi til noe annet og :-) Hahah, vi har det bare så utrolig morsomt. Jeg dør av denne videoen. Dere skulle bare sett det vi klipte bort.. Ja, vi har redigert stemmen og kvaliteten på filmen et par ganger inni der, men bare for morohetens skyld. Enjoy!
Vått d føkk,

Jeg og Ingrid tenkte vi skulle være litt snille mot Flyktinghjelpen i dag og være bøssebærere for tv-aksjonen idag. Men det var visst 18-årsgrense? Vått d føkk?.. Så jeg og Ingrid ville gjøre noe annet morsomt, vi bakte muffins. De ble utrolig gode med melis på og greier :-) Vi dansa etter noe greier på youtube og lo av ting på facebook. Det var veldig koselig!

Siri sov hos meg i natt og da, det var også morsomt. Spessielt når Siri prøvde å spille noen sanger på gitar. Hahaha, jeg må si jeg mener hu har x-factoren!

video:siri er utrolig flink
 
Design laget av Julie Viktoria
hits