JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

En sang til Birgitte.

Tror de fleste falt, da det var bekrefta/
At du ikke var på jorda at du hadde letta/
Leviterte opp til himmelen, der du sitter/
Hvil i fred, du er i hjerte vårt birgitte/

Tusen roser legges ned + en gravsten/
For og minne en person, glad og pen/
Det er uvirkerlig men du ble en engel/
Som vi drømmer om i drømmene, god natt/

Denne får meg til å gråte! Savner hun så veldig mye. Åh, vennen, sov godt fortsatt. Love you 


forsett og still meg spørsmål HER!
3 måneder

3 måneder siden den verste dagen i Norge noen gang. 3 måneder siden jævelen Breivik fullførte det han hadde planlagt i årevis. 3 måneder siden en bombe gikk av i Oslo, regjeringskvartalet. 3 måneder siden 69 ungdommer ble drept på Utøya. 3 måneder siden jeg mistet min kjære klassevenninne Birgitte.

Jeg savner Birgitte veldig mye og skriver til hun stadig. Prøver å besøke graven også, men det er ganske vanskelig for meg.. Så blir lenge i mellom..
Tenker så mye på deg, Birgitte. Håper du forsatt sover godt. Hvis det er en ting du fortjener nå - så er det iallefall det. 
Verdt å lese


Les >HER< hvis du vil. Jeg fikk først vite hele sannheten nå. Mamma viste meg dette for en time siden. Alt står i Aftenposten, men jeg fant det på nettet også - sånn at jeg kunne dele det med andre. 
Jeg har nå brukt over en time på å ta meg sammen. Har for å være helt ærlig: ligget på badegulvet og grini i en time. Etterpå skal jeg opp på graven med mamma.
Jeg savner deg så sykt, Birrevipp♥

Vinneren av konkurransen er: http://milanbanan.blogg.no/. Gratulerer så mye. Jeg skal sende deg det på mail i løpet av kvelden :-) 

Design laget av Julie Viktoria
hits