JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Her kommer vinteren..


... her kommer den kalde, fine tiden - går sangen til Jokke og Valentinerne, men jeg er uenig i det. Havet er svart som natten, vinden blåser håret mitt sammen i tusenvis av floker, solen titter så og si aldri frem, det blir bare kaldere og kaldere, fingerne stivner med mindre du har på tykke votter og leppene er som sandpapir. Det er mye koselig med vinteren. Akkurat nå nyter jeg helgen på hytta og står på ski, men det er det eneste som er positivt med vinteren. Slalåm og snowboard, i tillegg til kakao, innekos og sånt, men jeg er et sommermenneske. Jeg lengter etter sol. Jeg lengter etter varme. Jeg lengter etter å være ute uten å fryse.
Fashioninspo


Is it your heart, or is it just thunder?
2013's videominner

Hei, og godt nytt år. Jeg gjorde det beste ut av de siste feriedagene og var dødssliten etter første skoledag, så derfor tok jeg meg en pause fra bloggingen - men er tilbake. Woho.
Jeg pleier å lage en video med filmer som er tatt opp fra året som har gått. Nå var det overraskende lite dette året faktisk, men flere filmer har jeg enten slettet eller så har noen andre noen morsomme. Det ble likevel en lang film da, og som alltid regner jeg ikke med at alle gidder å se den  

 

Design laget av Julie Viktoria
hits