JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Charlie ChaplinMaleri til fotografi. Bildet til venstre har jeg tatt og redigert så det mest mulig skal ligne på maleriet til høyre. Jeg er egentlig veldig fornøyd og håper på en bra karakter.
Hva synes du?
Wishlist for x-masØnsker meg så masse fint til jul, og jeg vet med sikkerhet at jeg får masse fint også. Gjør alltid det! Dette er noe fra en 18 punkt-lang ønskeliste, haha. Forventer langt fra så mye, men det er litt variert i pris og til forskjellig bruk, så :-) 

Hva ønsker du deg mest til jul? Har du noen tips til noen fine gaver til familie eller kjæreste?  
Hjerteknuser


Earth world universe

Jeg har faktisk reist en del, og opplevd mye. Det å få et verdenskart på  veggen i stua og sette en nål på hvert sted jeg har vært, fikk meg til å innse hvor utrolig heldig jeg har vært. Jeg kjenner mange som ikke har vært utenfor Europa. Når jeg var liten sa jeg at jeg ville besøke alle verdens land, nå er jeg vel ikke helt der - men nære. Jeg vil reise mye og oppleve mye nytt. Jeg skjønner meg helt ærlig ikke på familier som drar til samme sted hvert år.

Poenget er at jeg har fått en del spørsmål og tilbakemeldinger på innlegg jeg har hatt om blant annet, reisen min i Tanzania, så jeg lurer på om det er noe mer. Synes det er på tide med å komme med det innlegget med spørsmål om reisen. Mange har veldig lyst til å dra og oppleve det samme, så da kan jeg gi deg tips da.

Så har du noen spørsmål til meg?


5th of November

Det jeg tenker når jeg hører november er at det snart er jul, og det er det jo. Hihi, gleder meg så masse! Nå kommer den kalde tiden, hvor man hygger seg inne.
Jeg skal sitte foran peisen med en kopp te eller kjæresten i fanget, og bare se på flammene og varme meg. Jeg sitte med bena oppunder meg og ha en bok i fanget, lese, fantasere og koble av. Jeg skal gå med oversized kosegensere, t-skjorter og varme tøfler på føttene. Jeg skal ta bilder, og jeg skal se masse filmer. Jeg skal trene både inne og ute, gå turer og forhåpentligvis etter hvert  gå på ski i snøen. Dra på hytta med familie, og kose meg med venner. 
Design laget av Julie Viktoria
hits