JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

28.12.2013

Solen skinner så vidt gjennom skylaget. Det er fortsatt ingen snø, men det regner hvert fall ikke i dag. Vinden gjør trærne skjeve. Jeg sitter med bena høyt, leser og spiser sen frokost. Deilig å ha litt alenetid, nå som det har vært så mye julestyr. Om noen timer skal jeg til kjæresten på middag med hans familie. Det blir koselig. Snart er julen over, men det er vel forsåvidt greit, siden det føles ut som den ikke har vært her i det hele tatt. Jeg må få kommet meg opp på fjellet, se snøen og stå på ski og snowboard. Være på hytta, nærmere stjernene og med god, frisk luft. 
Riktig god jul!

Håper dere er omkring folk dere er glad i, og smiler fra øret til øret i kveld. Håper dere får mandelen i grøten, og vinner marsipangrisen.
Ønsker dere alle en super julefeiring og fine gaver. Love.

Julekjolen min er i år fra Nelly, og jeg elsker den. Den er litt for stor (M), men jeg tror small hadde blitt for trangt. Jaja, jeg har hvert fall plass til masse mat! Den er lik som en av kjolene til fotballfrue, haha, stoked. Jeg har lilla neglelakk på neglene og den fine, fine kjedet jeg fikk av kjæresten for en god stund siden.
Hvor er snøen?


Topp 3 serier atmDette er en serie jeg seriøst kan ta meg selv i å le høyt av, og det er sjeldent jeg finner gode, morsommer serier. Denne likte jeg fra første replikk. Den er for alle og en hver, både gutt og jente, vil jeg si. Den er overdrevet, men veldig morsom og noen av disse rare typene på bildet under her - finnes i virkeligheten, og vi alle kjenner en som er sånn, noe som gjør det enda morsommere. Det negative er at episodene er alt for korte, og at det bare er kommet 2 sesonger. Håper håper håååper på mer! Glee. Denne serien har jeg alltid sett litt på, men bare her og der når episodene er gått på tv. Jeg satte meg ned og startet på episode 1. Dette er en utrolig koselig serie, med følelser og skolelivet til ungdommer, som man kan kjenne seg igjen i. Jeg liker den nettopp fordi det er koselig. Sangene spoler jeg noen ganger over, for jeg er ikke så stor fan av musikaler, med mindre jeg liker sangen. Jeg liker best krim og komi-serier, men dette er noen ganger et avbrekk fra det, for å tre inn i en koselig og søt serie. De fleste har vel sett på dette, men jeg var treg. Jeg har aldri giddet å følge med, men har nettopp startet og er på sesong 2. Jeg må innrømme at jeg angrer å ikke ha fulgt med på det. Denne serien er utrolig fin. Spiller på følelser og er interessant. En god "familieserie" vil jeg si. Den havner ikke på 1.plass, for jeg liker veldig mange serier, men er fin å følge med på.


Følger du med på noen av disse, eller har du noen serier å anbefale meg? Tar veldig gjerne imot. 
Depeche Mode
En super fredag!

Ønsker alle en like god fredag som meg. Jeg skal på Depeche Mode-konsert, og har gledet meg i flere måneder. +++ Jeg og venninnne mine fikk Miley Cyrus-billetter. Bare 166 dager. Woho.


^ meg helt til høyre
Loving the lookHvilket antrekk likte du best? Jeg likte alle.
Svart og snøhvit
Walls of violet

Fiolett. Veggene mine er blitt fiolett, og jeg er såå fornøyd. Jeg hadde hvitt rom før, men en veldig slitt hvit farge, og jeg var lei. Denne er mye varmere og koseligere. Den passer til interiøret også. Det tok sin tid, men vi ble ferdige til slutt. Daniel og jeg gjorde alt alene - teiping, 1 strøk, 2, strøk, gå over, ta av teip osv osv. Veldig stolt av oss. Nå skal drar vi til han og sove der, så jeg slipper å sove i malingslukt i natt. 

Fiolett var jo en kjempefin farge å ha i bakgrunnen av bildene. Åå, jeg elsker det. 
Mer julebakst

Idag har jeg igjen bakt pepperkaket, sladret, sunget julesanger og drukket julebrus med noen av de beste jentene i hele verden. Martine, Siri, Aurora og Ingrid er det alltid koselig å være med. Idag var intet unntak. Har da allerede bakt peppekaker 2 ganger i desember, haha, og det blir sikkert mer.


Cold wind blows

To uker med bloggpause, nå er det nok. Å lese blogger i julen er så koselig og nå har jeg savnet det. Nå har jeg savnet opp inspirasjon og motivasjon til å fortsette også. Tusen takk til dere som har fortsatt å klikke dere inn på bloggen min. Setter veldig stor pris på at det er noen som vil lese. Derfor fortsetter jeg. 

Siden sist..
 har jeg bestemt meg for å male rommet mitt fiolett, og dette skjer i helgen. Idag har jeg ryddet og vasket og ordnet alt klart
 startet på håndball og meldt overgang, noe som betyr at jeg skal fortsette. Synes det er veldig gøy, etter 1 og et halvt års pause
 bakt pepperkaker
 spist mandariner, appelsiner, pepperkaker, mammas sjokoladeboller, sjokoladeflarn og virkelig nytet julen så langt
 laget julespilleliste på Spotify, og hørt oftere og oftere på den

Håper dere nyter desember så langt. Synd det ikke er snø, ødelegger litt julestemningen, synes jeg. Her blåser det og blåser det og blåååser. Sukk. Det er kjedelig.Design laget av Julie Viktoria
hits