JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Tenker på varmere tider


Cool cat


Loving the lookHvilket antrekk likte du best? Jeg likte alle.
Wanties of the weekNoen av disse tingene er bestilt, andre ønsker jeg meg til jul. Jeg elsker luer for tiden, har helt luedille og Dr. Martens er de diggeste skoa i verden. Det er noen eksempler på hva jeg liker best i dette bildet.
Hva liker du best?
90's black mistress

I'll stop wearing black, when they make a darker color. 
Gjenbruk av mammas kjole fra tidlig 90's. Den øverste delen er kjolen, men den er litt for kort, så jeg tok høylivsskjørtet mitt (som jeg elsker og kjøpte i 7.klasse) over. Jeg kler meg som regel mye i svart og elsker den svarte "fargen", så svart strømpebukse og sko var med.
Keep me warm

Te og kakao er ikke de eneste tingene som kan holde meg varm nå som de kalde høst og vinterdagene nærmer seg. Derfor ble jeg med mamma til byen for å se etter en ny jakke, noe jeg virkelig trengte. Denne jakken var den absolutt første jeg så på, og den fant jeg på Only. Etter å ha kikket flere steder, klarte ingen andre jakker å overgå denne. Parkaser er ikke superbillige, så der kom fordelen med å være sosial med mamma inn - hun betaler, hehe. Jeg er superfornøyd, og den er like digg som den ser ut som, men NEI, DET ER IKKE EKTE PELS. 
Den lille sorteMin nye lille sorte fra HM. Var på salg til 75 kr, så det var litt av et kupp. 
Black skirt, red lipstickDette er dagens look. Haha. Idag har jeg på den nye genseren min fra Gina Tricot, som jeg ikke har vist dere før, skjørt som jeg kjøpte i 6 eller 7. klasse fra HM og en helt vanlig strømpebukse. 
Idag skal jeg til byen for å møte Amalie. Vi skal sette oss ned et sted og snakke og kose oss. Så etterhvert kommer guttene våres og så skal vi på kino. Vi skal se Grown Ups 2, så jeg gleder meg.
New in: skolestart
Stilikon #3

Taylor Momsen. Kjent fra å spille i Gossip Girl, men er nå vokalist i bandet The Pretty Reckless. Lovelovelove.Made by me @ polyvore.
Summer-wantiez
It's not much of a life you're living


Outfit for idag.
Stilikon #2

Alice Glass. Denne dama er bare dødskul. Digger henne. Ja, det er hun som synger i Crystal Castles (som dere bør høre på).

Stilikon #1

Sky Ferreira. For det første har hun et dødskult navn, og for det andre da en inspirerende stil. I love it. For dere som ikke kjenner til hun så er hun en 20 år gammel amerikansk sanger, låtskriver, modell og skuespiller. Typisk fra Los Angeles, Hollywood.

 
WantiezJeg elsker, elsker oversized ting. Spesielt hettegensere. Deilig å gå rundt hjemme i en hettegenser, og ikke noe mer. Shortser, skjørt og kjoler ser jeg allerede på. Forbereder meg på våren og festivaltiden allerede, jeg, hehe. Så med hjelp av polyvore, så lagde jeg disse kolasjene med noen ting som jeg gjerne skulle hatt i skapet mitt!
The second day of the week


My head is an animal
Jeg begynner å bli frisk, jeg orket å stå opp, spise & sminke meg idag. Jeg skal nå til byen og ordne julegaver. Ha en fin søndag.
Lady GagaAkkurat nå sitter jeg på skolen, men om et par timer så er Aurora og jeg på vei inn til Oslo. Vi skal på Telenor Arena og se Lady Gaga. Wohooo, gleder meg. Nå har jeg talt ned dagene lenge, og endelig er dagen her. Diss iss mai autfit idag da. Ha en fin torsdag.
Élégant et beau
alle bildene er tatt fra http://www.fashionising.com/
Ozzy-glassesJeg elsker det. Synes det er så kult!
We don't even have to try, it's always a good time

Igår var jeg på klassefest med gamle klassen. 10C. Koselig som alltid. Har savnet mange av dem. Vel, dette er da det jeg hadde på meg! Genser fra Topshop, og skjørt fra HM. Dere må gjerne også stille flere spørmål til spørsmålsrunden, bare bla litt lenger ned!
Girlsnight
Skinnjakke fra Selma Oline, hettejakke fra San Francisco, singlett fra London, bukse fra Cheap Monday & Jeffrey Campbell Lita Spike.
Dream outfitsHar sittet en stund nå og satt sammen stiler jeg ville elsket å gå med! Ønsker meg alt her! LOVELOVELOVE.
Dr Martens


Kjøpte dem i Stockholm for 1399 SEK. Har ønsket meg dem lenge, og endelig har jeg dem. Veldig fornøyd!
Unique
Til Tigerstaden

Imorgen skal hele 10.klasse til Oslo. Skal møte opp så tidlig som kl. 08 for å ta bussen inn. Min klasse, kjære c-klassen, skal på Ibsen- og Forsvars-museet. Etter det får vi litt tid til å gå rundt og gjøre hva vi vil. Ingrid, Aurora og meg har da planlagt å gå til Tinghuset, der hvor 22.juli rettsaken pågår, for å legge ned roser. Vise at vi bryr oss, og gjøre noe fint for Birgitte. 
Jeg håper, håper, håper på fint vær. Eller i det minste opphold, ellers så aner jeg ikke hva jeg skal ha på meg. Akkurat nå er planen og ha på meg:
Men vi får se. Ha en slækk søndag, people!
New In - ArvDisse to veskene har jeg arvet av min farmor. Hun hadde tenkt til å kaste dem, men jeg tok dem til meg og ville ha de før hun rakk det. Jeg elsker sånne små vesker, de passer til det meste. Farmor trodde de var helt ute på dato, de er jo mange 10-år gamle, men jeg synes ikke dette går av moten. En blå litt skinn-aktig, og en glatt og svart. Happy.
New In


Som dere ser. Fra Din Sko. 150 kr, størrelse 37. Et av sommerens must, hvert fall for meg!
Styling by Jan Thomas and ChristopherHeiii. Jeg fikk en liten påskegave fra farmor idag, og det var denne boka "Styling". Den er da skrevet av Jan Thomas og Christopher Mørch Husby. Jeg har alltid likt de to der, og har allerede kommet veldig langt inn i boka. 
Boka er virkelig til å anbefale! Jeg mener at den er blant alle jenters must have's. Jan Thomas og Chris guider deg gjennom en veldig lettlest bok med alle mulig slags tips som er ekstremt viktig i en jentes liv - når det kommer til å kle seg, sminke seg og ordne håret. Gå og kjøp den, jenter!
Terningkast: 666666

Tenkte jeg kunne blogge om noen tips jeg får i denne boken senere, hva synes dere om det? 
Outfit - Friday 16.03


Skinnjakke fra Saint Tropez, Kurt Cobain-singlett fra Camden i London, Skjerf fra Saint Tropez, Cheap Monday hjemmeklipt-shorts fra Selma Oline, Jeffrey Campbells (Lita Spike) bestilt fra USA.
Dette vil jeg ha til sommeren!
Hva synes du? Noe spesielt du ønsker deg til sommeren? 
Jeffrey Campbell

Yes, da har jeg bestilt et par Jeffrey Campbells! Disse har jeg sikla etter siden Aurora, eller en annen, viste de til meg! Så nå er de mine om 5-10 dager, ææææææ :)) Jeg er veldig happyface akkurat nå, ja!
New T-shirt, lovelovelove


Jeg er fornøyd, ja! Beklager dårlig webcam-bilder, men hadde ikke tid til noe annet akkurat nå...
Stikker til Oslo. Outfit til konserten!

Topp fra Gina Tricot - Tubetopp fra Bik Bok - Shorts fra Zara - Strømpebukse fra Lindex - Kjedet fra mor - Krølltang fra Elkjøp
It's like screaming, but no one can hear. You almost feel ashamed, that someone can be that important that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless. But nothing can save you. And when its over and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so that you could have the good.
Pinky

Svart tilbehør, men rosa kjole for en gangs skyld. Skal i bursdag til Ingvild :-)

 
Outfit 16.09Svarte jeans fra New Yorker. Svarte sko fra Bianco. Tynn genser fra Risøe. Skjerf fra Pieces. Armbånd fra konf og bursdag. Hm, hva synes du? :-)
Antrekket fra 04.08, etter begravelsen.

On my way to Sweden!

Harrytur = godteriiiii. Tihi. Hvem elsker ikke det da? Outfitet mitt:


Nirvana t-skjorte, hjemmeklipt ola-shorts og tøfler som jeg har på meg i bilen!
Outfit 21.07

Skal til Jenny og så på strandfest på Hella! Gleder meg til å være sammen med Jenny igjen. Long time.
Sko
: Romania, Romania - Bukse: Cheap Monday, Neoz - Singlett: TopShop, Barcelona - Cardigan: Saint Tropez, Selma Oline


Tycks? 

Design laget av Julie Viktoria
hits