JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Slutt å bry dere..

.. om hva guttene sier og synes om dere hele tiden, jenter! Ta det meste som positivt og prøv å smil og le av alt. Mitt livsmotto!

Ifølge noen gutter er jeg: bitch, hore, patetisk, teit, dum, slem, støgg, egoistisk, 'tror jeg er noe' og jeg kan nevne en lenger rekke, men orker ikke... Poenget er at jeg tar dette med et smil, ler og koser meg med det egentlig. At guttene tar seg tid til å få disse ordene fram i huet når de tenker på meg - utrolig :-) Tenker bare ''right back at you, bro''

Enig - uenig?
Et godt råd: Skaff deg gode venner

Jeg er så glad for at jeg har gode venner som jeg kan kan si alt til, som støtter meg uansett hva som skjer og som gir meg veiledning på ting. Jeg hadde vært helt på bær-tur uten.Jeg trenger dem hele tiden, fordi jeg gjør mye teit, haha.

Som for eksempel når det kommer til gutter. Her er jeg ikke alltid like flink til å høre etter da. Det kommer en gutt og de sier: dropp det. Men gjør jeg det? Neida.
Men uansett prøver de så godt de kan for å hjelpe meg å innse at dette er feil og hjelper meg ut av det. Det kan ta lang eller kort tid, men uansett står de der vedsiden av meg og støtter meg. 

F.eks det var en gutt engang, flere gutter og, men ja. (gidder ikke si tid, avslørende). Vennene mine var ekstremt skeptiske og bare ''er du sikker?'' blablabla. Første gang jeg møtte gutten var han veldig frampå - noe jeg som veldig sjenert ikke klarte å takle helt. Jeg trakk meg unna både pga at dette var uvandt og rart. Jeg mener: det er første gang dere møtes... Jeg forklarte dette til en venninne og hun sa: ''Du skal ikke finne deg i det. Noe som du ikke er vel med - skal du droppe. Du fortjener bedre.''  
Det fungerte med gode råd! :-) Jeg og gutten er nå bare venner.

Istad og. Jeg gikk meg helt vill i skogen pga jeg klarer ikke orientering noe særlig. Jeg kom 40 min etter de andre og bussene hadde gått. Jeg kom tilbake og tenkte at alle tingene mine var stjålet og at jeg måtte gå hjem. Men neida. Der stod Aurora og venta på meg, med alle tingene mine. Hun ringte moren sin og hun kom å kjørte oss hjem. Herlig venninne? Åjada!

Det er vennene mine som skal ha takken for at jeg smiler hver dag. Beste vennene jeg kan ha!
Ja, jeg vil være med på leksestreik!


Gå inn > her < og bli med! Du får mere informasjon inne på denne siden og du kan gå inn på facebook og lese mer. Hvis ikke du har lyst på mere lekser da? Det har ikke jeg. Så nå har jeg fylt ut skjemaet! 
Skal du/Skal du ikke?  
Vil bruke dette innlegget..

.. til å ønske en av mine beste venner masse lykke til. Hun er nå i Oslo - for å ligge der en uke på sykehus. Hun har hatt problemer lenge og legene finner aldri skikkelig ut hva det er. Dette har pågått i mange år nå og hun har det ikke bra lenger. En herlig jente som henne her - fortjener ikke dette. Derfor bruker jeg dette innlegget til at hun kan lese det mens hun ligger der inne i Oslo - så nå kommer det bare en litt lang hilsen til hu ;*

''Hey girl.
Nå håper jeg du har tenkt til å komme hjem - frisk nok til og få vært med utpå og på stranda osv. Vi savner deg, uknow. Jeg ønsker deg masse lykke til i Oslo og ja, jeg skal bli bedre på å sende deg meldinger! 
Det er aldri godt å høre for noen av oss jentene når du forteller hvordan du har hatt det.. det er tøft i seg selv og bare høre du fortelle oss hva du har gått igjennom. Men vi spår en lysere fremtid - nå kommer sommeren og vi skal utpå og på stranda og synge sommerhitsa til volumnivå 100, ok? :-)

Jeg vet det ikke er lett for deg nå, men det er bare å forsette og stå på! Du har oss i ryggen og det er ingen grunn til å gi opp. Du har så mye å leve for og vi trenger deg her hos oss. Du betyr så enormt mye og det er faktisk helt umulig å leve uten deg og din personlighet - din latter i livet. 

Jeg er utrooolig glad i deg ♥. Ikke noe mer å si om det. Du er en så herlig person og jeg digger deg, girl. Bare å komme seg forbi denne uka her og hjem igjen til oss. 
Klemmer fra meg.''

Design laget av Julie Viktoria
hits