JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Proud


Jeg feiga ikke ut! Idag dro jeg til byen sammen med Aurora, og lot en mann stikke meg gjennom leppa. Haha, det hørtes fælt ut. Piercing i leppa på meg hvertfall. Har hatt lyst på det en stund, så. Jeg er veldig fornøyd egentlig, angrer absolutt ingenting. Meeen jeg skal ikke ha den piercingen jeg har nå - skal ha den i 2 uker, så bytte til den jeg ville ha helt i fra starten. TIHI. Jaja. Har du noen spørsmål til det, så kan du spørre her, eller i den spørsmåls-knappen i sidemenyen. Kommer snart videoblogg med spørsmål og svar, tenker eg.
Adjø

Uff. Dette har vært en veldig fin, men veldig trist dag. Avslutning og vitnemål-utdeling. Ungdomsskolen er bestått og det er ikke noe mer 10C. Åå, som jeg kommer til å savne den klassen. Hver og en av de har satt et spor i meg. Noen har irritert meg til vannvidd noen ganger, andre har fått meg til å le så jeg griner, andre har bare vært til stedet og skapt godt klassemiljø og noen har jeg blitt ekstra glad i og ekstra god venn med. 
3 fantastiske år. Herrigud som tiden har flydd. Det har virket treigt og jeg har gledet meg til videregående, men akkurat nå så er det så trist. Ihvertfall ikveld. Imorgen kommer jeg til å innse at jeg faktisk har sommerferieee og det kommer jeg til å elske. Men i kveld skal jeg mimre.

Vi har vært gjennom mye sammen og jeg har vært gjennom mye på egenhånd. Jeg ble jo forelska med en gang jeg begynte på skolen, og det varte halve ungdomsskolen. Et og et halvt år, til midten av niende. Waste of time, siden han ikke likte meg, men en veldig kjekk gutt jeg ikke kommer til å glemme. Så har da vært gjennom hele kjærlighetssorg biten. Oo, good memories. Så har vi hatt jentedrama og krangler, ikke så store og alvorlige, men som har satt preg. Det gjorde oss bare enda tettere da. Vi mistet jo kjære Birgitte, som det var så trist uten ikveld, på Utøya. Det har gjort oss bare tettere og sterkere. 
Jeg har blitt så glade i dem alle sammen, så det er fælt å si hadet. Nå skal jo vi ha en liten get together imorgen, og har lovt hverandre og møtes om ikke så lenge, men allikevel er det trist. Mange fra andre klasser og. Noen vet du at du ser igjen og klarer å holde kontakt med, mens andre vet du at du kanskje aldri ser igjen og så videre. 
Lærerne mine og. De to jeg trodde aldri kom til å bety noe for meg og som jeg ikke likte så godt i starten. Jeg er så glade i de to og har satt så stor pris på de to. Kjære Johnny og Hilde. 

Jeg sitter nå her hjemme for meg selv og griner da. Uff. Jeg vet at jeg kommer over det, akkurat som barneskolen, men det er det at nå blir vi så spredt. På ungdomsskolen hadde du liksom barneskole-folka med deg. Selv om du ikke "la merke til de", så var de der. Du blir så vandt til det. Nå er det helt ny skole med helt nye folk som du ikke aner hvem er. Det blir spennende, men ikke minst kjipt og skummelt.
Men vi har lovt at vi skal holde sammen, og jeg skal være masete (om jeg må) for å holde kontakten med de jeg vil.

Love you all, og takk for alt gjennom 3 år. BUS, 10C ❤ God sommer. 


PROM

Heei. Igår var det ball. Jeg gledet meg en del, har jo hatt kjolen en stund osv, vet dere. Det ble ikke som forventet da, men det var litt koselig selv om. Jeg var med Aurora til frisøren i 3 timer ganske tidlig og vi ordnet oss sammen hos meg senere. Jeg kom med min ballpartner og 3 andre par i en båt. Vi fikk tildelt plasser og satt oss ned. Middagen var det morsomste på hele ballet, da koste jeg meg. Satt omringet av gutter jeg sjeldent er med, men som var overraskende morsomme. Så var det noen taler og det var også veldig bra og koselig.
Etter det var det fritt fram. Dansing, snakking og mye lufting. Det var egentlig ganske kjedelig. Ballpartneren min så jeg ikke igjen, og de jeg regnet å være sammen med ble borte, men jeg var en del med Susanne og det skal man ikke klage på.

NICKI NICKI NICKI

Wohoho, for en fest. Igår var det som sikkert de fleste vet - Nicki Minaaaaaj! Det var sykt gøy når hun først kom på scenen, det tok jo en stund. Hun sang mange kjente sanger, det ble allsang og masse hopping opp og ned. Etter 14 timer i flate converse trodde jeg at jeg måtte amputere beina. Vi var i Oslo fra halv to, da gikk vi rundt og shoppet i noen timer - frem til halv fem, da gikk vi til Spektrum og stod ute og vente i 2 timer. Etter enda 2 timers venting inne i Spektrum, kom hun på. Hun leverte, selv om det var kort, leverte hun kjempebra. Veldig fornøyd. 'Ekke en skikkelig stor fan, men digger hun bare mer og mer, og jeg er glad for opplevelsen. Hun lagde et bra show og både håret mitt, bhen min og veska mi var fullt opp med konfetti fra den avsluttende sangen, Super Bass. LOVE YOU, ONIKAAA!
Seven months


I would do anything for another minute with you, 'cause it's not gettin easier - it's not gettin easier.
WOW

Har virkelig ikke annet ord enn WOW. Ikveld, eller igår kveld, var jeg så heldig at jeg var på Rammstein-konsert. For et show! Elsker dem bare enda mer. Selv om du ikke liker sånn musikk - så var showet verdt å se. Skal redigere en film til dere, som dere kan se en annen dag. Det var flammer, det var fyrverkeri, konfetti, såpebobler, skum, vann, englevinger og lys i alle slags farger. Den beste konserten jeg noen gang har vært på!
Ble forelska i vokalisten og da, så klart. For en stemning og for et band. LOVE.

I'm Backkkk

Animasjon

Dette er det vi har drevet med på skolen idag. Det var gøy, men veldig langvarig. Hver halve cm skulle bli tatt bilde av. Så det ble en film på ca et halvt minutt og det ble bra. Handlet om de tre desperate klumpene der, som krangla om å få tak i den søte prinsessa på toppen av fjellet. Selvfølgelig vant den firkanta nerden som lå bakerst og det endte i et kyss. Cute, we know.
Jeg kan legge ut filmen siden, hvis jeg får det til.
De tre klumpene er laget av Aurora og Ingrid, og den søte prinsessa er selvfølgelig laget av meg! Bakgrunnen har alle hjulpet litt med, mest de to gutta som holdt på med den og de tok også bilde av de scenene vi lagde. Flinke, sa du?
Kult, eller hur?
Happy New Year, Everyoneee

Ønsker alle et helt vindunderlig år. Bare oppturer og gleder HELE veien. Håper 2012 blir totalt awesome! Ønsker alle alt godt! Nesten alle mennesker, mere enn halvparten, er fantastiske mennesker som fortjener et helsikkes fett år. Sommer med masse sol - vinter med masse snø - vår og høst. ♥ Dere er vakre alle sammen. (Nesten alle). 
Love you all - og takk for et fint og morsomt år. Love yaaah! 

 
02.08.2010 - 08.12.2011


Etter 1 år og 4 måneder og 6 dager har jeg ikke regulering oppe lenger, og nede synes ikke såå.. Jeg er skikkelig happyface nå. Det er så deilig uten!
Skrillex 22.11.11


Litt dårlig filma, er med Iphone så fikk ikke rotert den. Men her er en oppsummering av de beste sangene på konserten. Selvfølgelig stod vi bakerst på de beste sangene og nesten forerst på de ikke så kjente sangene! Men men, var ekstremt bra. Uforglemmelig. Love you, Skrillex!
Oslo Spektrum og Rihanna imorgen!

Gleder meg så sykt. Elsker alltid sangene hennes - melodien, rytmen, teksten, ALT! I tillegg er hun helt nydelig. Gud, man kan jo bare drømme om å se sånn ut. Love Love Love.
Skal du?
Bildedryss fra Solør


Første kamp for ny klubb

Som jeg faktisk ikke tror jeg har nevnt før? Det burde jeg kanskje gjort.. Men hvertfall, jeg har byttet klubb fra Nøtterøy/Tømmerholt og til Tønsberg Turn, i håndball. Dette er pga at vi ikke hadde noe mere lag.. Kjipt, men greit - når nesten alle går til samme laget. 
Idag er det første kamp og jeg gruer meg veldig. Gleder meg og, men ja. Uff, jeg gruer meg..
Ønsk oss lykke til :-)

bye bye Nøtterøy og drakta med nr. 7 på..
Fornøyd med sølvet

Vi Nøtterøyjentene tok 2.plassen i cupen da, men vi er vel fornøyd med det. I finalen hadde vi uflaks og slapp inn mål 3-4 min før slutt. Det er jo bare helt typisk, men jeg synes det er veldig bra med så mange skader som vi hadde på laget. Flere spilte med strekk osv, mens jeg selv sleit med strekt leddbånd i ankelen. (skaden klarte jeg å skaffe de første 10 sekundene i 1 kamp, great..) Men vi fikk en stor pokal som vi stolt skal ha på klubbhuset! Liker'e
Hjemme fra Kreta - pictures

I love you, and I'll see you when he lets me.

Denne dagen kan ikke beskrives. Ord er fattige for hvor smertefull denne dagen er og har vært. Jeg har grått nok tårer til å lage et stort basseng.. og som ordtaket sier har man lyst til å drukne seg selv i det.. 
Og tenke seg at hun lå i kista der oppe var en fæl tanke, å se alle så opprørt og triste var grusomt og å selv føle at du mistet noe som har betydd mye for deg er ren smerte.
Jeg kjenner på kroppen at dette er noe jeg kommer til å slite med lenge.. og det blir ikke akkurat bedre å gå tilbake til det normale livet. Fordi det normale livet inneholdt Birgitte. Hver dag, hver skoletime og hver hadetklem i gangen. Det blir aldri det samme å gå i klassen lenger.
Men som alle sier til meg: livet må gå videre og vi må holde sammen.. Jeg vet det og jeg vet at Birgitte vil at vi skal leve videre. Jeg har opplevd det før. Mine gamle besteforeldre har jo dødd. Men når det er hun - den unge jenta, den jenta med hele livet foran seg og den jenta som lyste opp hverdagen på skolen. Dette er helt anderledes og jeg klarer ikke tolke hvordan jeg reagerer, fordi dette er helt nytt for meg. Jeg er sint, jeg har psykisk vondt og jeg griner mye. Mye mer enn noen gang - når noen andre har gått bort. 
Selvfølgelig skal jeg klare å gå videre, men det kan ta en goood stund! Nå er tiden til å høre på deppe-sanger og sanger som minner om Birgitte - og grine seg i hjel til dem...

 
I love you, 
But you were ready
The pain is strong and urges rise
But I'll see you when He lets me
Your pain is gone, your hands untied
You're so far away, but I need you to know:
I love you.  
(Avenged Sevenfold - So Far Away) 
Kirken

Jeg klarer ikke bli forberedt på denne dagen. Sannsynligvis den verste begravelsen jeg noen gang skal være i.. Hvis ikke den verste dagen jeg opplever. Gruer meg veldig! 
Jeg har aldri opplevd dette før. Det er en rar situasjon, og jeg håper jeg aldri opplever det igjen!
Skal nå i begravelsen til Birgitte sammen med hele resten av klassen. Det blir nok tøft, fordi ingen er klare for å si 'hadet' til klassens solstråle.. 
Bildedryss fra de første dagene hos pappa
Silence

Hvil i fred herlige, vakre og omtenksomme Birgitte♥ Jeg savner deg til tusen og kommer aldri til å glemme deg. Herlige vesen - jeg er veldig glad i deg!
Det er ingen som fortjener å dø på denne måten og hvertfall ikke du. Fort ble du revet fra oss og kommer aldri tilbake. Din plass i klasserommet blir aldri glemt og ingen kan noen gang klare å overta den plassen. Du spredde så mye glede med ditt smil, din latter, din morsomme og randome kommentarer og ''opptredene'' du alltid hadde i matte-timene til vår kjære mattelærer. 

Jeg har ikke ord på hvor mye jeg kan kommer til å savne deg. Helt sykt hvordan jeg oppdager nå hvor mye du har betydd for meg. Selvfølgelig visste jeg det, men nå som dette har skjedd - forstår jeg det mye bedre. Og jeg blir så lei meg for at jeg ikke har fått sagt til deg nok hvor herlig du er/var.
Du satt på pulten bak meg i hele år og i hele år har vi snakket om mye rart. Vi har ledd en del og, og det mest av en spesiell person. Vet det egentlig er ganske slemt gjort, men nå er jeg glad og skulle nesten ønske jeg kunne gjøre dette mere med deg.. 

Siden jeg fikk vite at du hadde vært på Utøya på fredag ca. kl 20.30 har jeg vært bekymret og tent masse lys. På det tidspunktet gikk det mange rykter og det har det gjort lenge etter det og. Jeg fikk høre at du var funnet og uskadd, men det viste seg fort å ikke være sant. Jeg var oppe så og si hele natta, men fikk ikke høre noe nytt. Neste dag - altså lørdag, fikk jeg vite at det var veldig lite sannsynlighet for at du var i livet nå, men det var jo forsatt håp, og du var ikke funnet eller identifisert enda da. Denne dagen var fylt av tårer og redsel. Senere denne dagen ringte jeg, Siri og Nikoline din gode venninne Karoline for å få full status om hva som skjedde rundt deg. Da fikk vi høre: ''hun er skutt, men vi vet ikke hvor og vi vet ikke hvor alvorlig det er''. Dette gjorde dagen verre.. Vi hørte ingenting nytt etter dette og alle slet med å sovne denne natten..


Jeg var inne i Oslo med Nikoline søndag. Utenfor domkirken. Det vi så gav oss tårer i øynene. Og da vi la ned buketten din tok tårene overhånd.. Stemningen var helt rar i hele byen, men spesielt rundt domkirken. Alle stod stille og gråt, sørget og delte sin medfølelse med alle. Flere folk leste kortet vårt til deg og fotografer tok bilde av det - synes det tydeligvis var veldig fint. Vi ble intervjuet og. Av en tv-kanal fra et annet land. Det var ekstremt vanskelig for oss begge to. Vi måtte snakke engelsk og vi grein. Så godt vi kunne svarte vi på alle spørsmålene som mannen lurte på. Og det ble ekstra tøft når han spurte om hvordan du var. Vi hadde ikke ord, fordi vi hadde lyst til å si så mye. Men på skikkelig dårlig engelsk-norsk sa vi at du var en blid og morsom jente som alltid fikk oss til å le.. 
Etterpå måtte vi le av oss selv - på hvordan vi hadde svart. Engelsken svikta totalt både når det kom til å finne ut ord og når det kom til uttale, men vi lo også fordi vi visste at du ville ledd av det. Du hadde smilt og gjort narr av oss. Så det føltes veldig bra å le litt også.. 
Denne kvelden satt jeg oppe til langt utpå morgenen og sjekket om det var noe nytt. Hvert 2 minutt oppdaterte jeg facebook-siden din, men ingen nye beskjeder hadde kommet. På dette tidspunktet ventet jeg bare på listene fra politiet.

Mandag og tirsdag ventet vi alle bare på svar, mens vi gikk i fakkeltog og tente lys både mandag og tirsdag inne i Tønsberg for deg..Søte deg. Jeg kommer aldri til å glemme deg. Jeg kommer alltid til å savne deg. Og jeg vil alltid være glad i deg. Du var en veldig utadvendt og sa alltid det du mente - det har alltid vært morsomt på en frekk måte, og det er noe av det jeg har likt best med deg.. Kondolerer til alle dere som har mistet Birgitte eller en annen..

Det siste du sa/skrev til meg var det på bildet under her. Og det betyr en del, fordi vi har de beste minnene fra matte-timene. Takk for at jeg har fått blitt kjent med en så fantastisk person som deg, Birgitte. Tusen takk!

I'll pray tonight!

Nikoline, Siri, Kamilla og meg + tusenvis av andre tok beina fatt og gikk fakkeltog fra togstasjonen i Tønsberg og til domskriken. Samtidig som det var trist - var det veldig 'koselig' med så mye samhold. Og så mange mennesker som bryr seg. Dette kommer jeg til å huske resten av livet! 
Da Siri dro hjem gikk vi 3 andre opp til der hvor lyset er tent og kort skrevet blant annet til Birgitte. På torvet var det et spesielt lys pga alle stearinlysene. Da det begynte å regne fikk vi panikk. Vi kunne ikke la lysene slokke. Så vi gikk bortover å tente lysene på nytt. Etterhvert kom vi til der det stod om Birgitte og vi tente alle lys som var der. Vi knakk sammen alle tre og stod der i ca. tre kvarter og gråt. Det var ekstremt vondt på alle måter, men også godt å kunne være der.
Selvom det er bursdagen min imorgen, er det ingenting jeg heller vil enn å dra tilbake til torvet og legge igjen en hilsen til Birgitte her i Tønsberg og. Jeg drar inn med en lapp - der det står akkurat det samme vi skrev på kortet til buketten og flere te-lys som jeg skal tenne!
Håper forsatt! 
Intervjuet av utenlandsk tv i Oslo.

video:intervju i oslo


Nikoline og jeg ble intervjuet i Oslo igår. Dette er en liten film stefaren min filma imens..
Etter at vi hadde lagt buketten på bakken, stått og sett på alt det andre og gråtet litt - bestemte vi oss for å gå å spise. Da ble vi stoppet av en utenlandsk journalist som lurte på om han kunne spørre oss om noen spørsmål. Vi slet med å finne de rette engelske ordene og utalen ble veldig engelsk-norsk, men tror vi er fornøyde med det vi fikk fram av ord.. Dette var tøft. Noen av spørsmålene og svar oversatt til norsk:
Hvorfor er dere her?
Vi er her fordi klassevenninnen vår er savnet..
Hvordan er det med dere og vennene deres nå?
Dette er såklart vondt, så vi er veldig lei oss alle sammen.. Det er vondt å tenke på at hun kanskje bare har mulighet til å leve 15 år av sitt liv..
Hva gjorde dere til morgenen idag?
Vi forsatte og holde oss oppdatert på hva som skjedde rundt henne - før vi dro inn hit.
Hvordan vil dere huske henne? (hvis hun er borte)
Som en veldig blid jente som alltid sa noe morsomt. Fikk oss alltid til å le.
Time stands still

Venter forsatt. Håper forsatt. Gråter forsatt.
Vi venter på et tegn på liv, Birgitte. Kom igjen. Jeg skal inn til Oslo idag - og legge blomster ved kirken og tenne lys for deg, Birgitte. Jeg er ikke klar for å skrive noe 'hvil i fred' på veggen din. Jeg er ikke klar for å si hadet til deg i det hele tatt. Vakre, vakre Birgitte! Kom igjen nå... ♥ 

Jeg har ikke sovet noe i hele natt. Men jeg klarer ikke slappe av når jeg ikke vet noe enda. Tror faktisk ikke jeg har flere tårer igjen snart. Jeg har tent lys i hele natt og nektet å la dem slukke, hvertfall mens jeg fulgte ordentilig med. Selvom jeg og Birgitte ikke var så altfor mye sammen på fritiden, så var jeg veldig glad i henne. Og det er så trist og merke det ordentlig nå - når jeg kanskje aldri får muligheten til å si det til hun. Sånn at hun vet det helt sikkert...
Håpet blir mindre og mindre, men det er forsatt der. Lillevenn, kom fram!
Vi vet ikke hva vi skal gjøre..

Nikoline, Siri og jeg sitter rundt kjøkkenbordet hjemme hos meg nå. Mange skriver ''hvil i fred'' på veggen til Birgitte, men hun er ikke helt bekreftet død enda. Hun er forsatt savnet. Vi tenner lys og ber nesten til Gud om at ikke alt håp er ute.. Jeg har aldri hatt det så forferdelig som jeg har det akkurat nå. En sykt herlig venninne er savnet og jeg kan ikke gjøre noe med det. Vi sitter her hjelpesløse rundt et bord - og tårer triller stadig nedover kinna våre. Vi er redde og skremt over alt som har skjedd. Og kjære vakre Birgitte, kom hjem til oss i så god behold som mulig nå! Vi gir ikke opp håpet. Vi er så glade i deg, vi digger deg! 
Noen fryktelige timer..

En venninne av meg befant seg på Utøya når skytingen pågikk og vi har ikke hørt fra hun enda. Vi tror hun har det bra,
men har ikke hørt noe lyd fra henne. Bare venner som skriver at hun er funnet, men siden Birgitte selv ikke har ringt eller noe - er vi alle forsatt bekymra. Har såvidt sovet i natt. Dette er så trist og hjertet mitt blør. All god bedring til de som er skadet. All kondolanse til de pårørende som sitter igjen. All lykke til til dem som venter på svar.. Og all hvil i fred til dem som har gått bort :(
Pictures: Cruise

På båten:Genova:


Marseille:
Barcelona:Valetta:


Cecilia:


Cruise kan anbefales. Det var bra, kommer bilder fra Roma/Terracina senere :-)
Høyt og Lavt med 9c

Har vært på en veldig koselig klassetur fra igår til idag med min kjære klasse - 9c. Har masse bilder. Vi var da på Høyt og Lavt i Svarstad. Jeg med høydeskrekk klarte meg ganske bra, jeg var høyt oppe og tok en sånn line over en stor elv, Logen, elns. Ikke så mye mere å fortelle enn at det var morsomt og gøy. Latterkrampe et par ganger, hehe.
Bildene fra Fredrikstad Cup kommer også, det er bare noen som har et problem med å legge dem ut. Så det kommer litt senere.

 

Somewhere In Brooklyn

Bare at vi var på NIF.. De flaue og fine bildene fra min konfirmasjon:
''Bruk Hjelm'' av Aurora, Korab og Josefine


Reklame-prosjekt på skolen. Hehe. Enjoy and leave a comment :-) 
Ellers ønsker jeg alle en god påske. Usikker på om det blir mye blogging, men kos dere masse!
Skuespillere: Korab og meg, Josefine
Kamera-person:  Aurora 
Tabbene kommer snart også! 
Nøtterøy/Tømmerholt J96 Seriemestere 2010/11

Jeg kunne bare ikke vente. Jenter - som kaptein, er jeg så utrolig stolte av hva vi har fått til. Vi vant serieeeen! Digger dere alle sammen. Alle sammen har scora denne sesongen, noen mere enn andre, men vi har klart dette som et lag. Gratulerer♥
Walking the Unknown,

Ja, jeg har fått alle meldingene deres om at dere så meg på tv. Det er så flaut. For dere som leser denne bloggen, men ikke vet at jeg var på X-Factor igår. Det var veldig gøy. Dette blir et litt langt innlegg, jeg starter å fortelle nå...

Med en gang vi kom sto Lasse (fra Post 4) utenfor. Og det er han vi kjenner så vi sto å prata litt med han, plutselig dukket Alexander Rybak opp og snakket litt med Lasse, hilste på oss, sa lykke til og gikk videre. Hehehe, litt merkelig egentlig. Så gikk vi inn da. Satt ganske bra, men det var rett bak sofaen og sånn, så jeg var visst på tv mange ganger...10 minutter før showet startet, merket jeg at det var en litt kjent stemme bakfra. Jeg sa det til mamma, og vi snudde oss å så at der satt Tanita, hun som gikk ut forrige gang. Jeg satt inntil bena hennes, også merkelig. Så begynte showet og jeg synes alle var veldig bra i dag, unntatt Ole Gustav. Han burde ha gått ut. Han er jo ikke like flink som de andre, da synes jeg det er urettferdig at Sofie gikk ut. I pausen, da det er nyheter og været, så møtte vi alle deltakerne, men det gikk jo ikke ann å snakke med noen for det sto småunger å skulle ha autografer hele tia :-) Så jeg sto litt sammen med dattera til Vegard og sønnene til Lasse (Post 4). Så hilste jeg fort på Vegard før sendingen begynte igjen. Hvis dere så på X-Factor vet dere hva som skjedde da. Sofie røk ut. Etter det skulle vi egentlig fortest mulig ut, men da støttet jeg og mamma på Mo. Tnå, han er så søt altså. Så vi sto å snakka litt og jeg tok et bilde med han, det ble litt mørkt, menmen.
Det ble veldig mørkt, så måtte prøve å redigere det lysere. Men du ser litt tydelig at det er Mo og meg ♥ Heia MO og POST 4.
Vår alles kjære Bergan Skole er nå brent ned.Jeg har så mange minner herfra så dette er veldig trist. Jeg er hos farmor nå, men egentlig bor jeg like i nærheten så skulle ønske jeg var der å deltok i begravelsen av vår kjære skole. Jeg savna alltid å gå på den skolen, jeg gikk der bare til andre klasse, men husker skoledagene som om de var i forrige uke. Vi jentene løp etter de eldre guttene rundt og rundt sfo-bygningen. Og klasserommet vårt husker jeg veldig godt også. Jeg sa sist på fredag for to dager siden at jeg synes det var koselig å se den store og gamle skolen vår stå der oppe hver gang vi kjørte forbi med buss til ungdomsskolen. RIP   

Jeg skal personlig kvele den som har gjort det, fyf.

Design laget av Julie Viktoria
hits