JosefineHolter - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Unpublished

Når dere leser dette er jeg på et fly på vei nordover, og mot Norge. Det er en reise på rundt 21 timer, så unnskyld meg, men jeg kommer nok ikke til å orke å blogge imorgen kveld da. Vi skal fly her fra Zanzibar og til Tanzania, venter der, derretter ta fly til Amsterdam (8 og en halv time, skyt meg), vente der i 2 timer og sååå fly til Norge. Heldigvis har jeg ikke lang vei hjem fra flyplassen, så er hjemme på en times tid. 
Da skal jeg slappe av, ta meg en ordentlig dusj, pakke ut og så møte kjæresten når han er ferdig på jobb.

Dette er noen bilder som jeg ikke har publisert før, som dere kan nyte i mens jeg flyr avgårde herifra. Ha en fin mandag og tirsdag!#ferieminner
The last dance

Den siste kvelden her på Zanzibar. Wow. Det har vært utrolig, men imorgen drar vi hjemover. Her er kveldens antrekk;


Twenty dollars

Disse to armbåndene kjøpte jeg av 1 av de 3 konene til en av Maasaiene, da vi var innom landsbyen deres. Dette er nok det eneste jeg kommer til å kjøpe her nede, er ikke mye å få kjøpt i denne "byen" vi er i. De er så veldig fattige. Men jeg synes de er veldig fine, så er fornøyd og i tillegg støttet jeg dem litt. 
A swim in the Indian ocean

Hei.
Idag har vi vært å snorkletur med noen polske vi har blitt litt kjent med her nede. Jeg snorkla ikke da, jeg likte meg best oppi båten med kameraet i hånda, haha. Men hadde veldig lyst til å hoppe uti da delfinene kom forbi. Too late :( Vi spiste lunsj på en av verdens fineste strender. Wow. Herlig. 

#ferieminner
@ sunset
The Maasai-people
We have arrived

Nå har vi kommet oss ut til øya Zanzibar, utenfor Tanzania. Endelig ferdig med safari, ble nesten litt mye. Nå blir det 11 lange dager med sol og bading. Gleder meg til å fa farge, lysere hår og ta flere fine bilder. Og så gleder jeg meg til å komme hjem til folk, og 3 dager etterpå er det da rett på Slottsfjellfestivalen. Woho. Blir en bra juli-måned.4 days of safari

Hei dere! Har vært uten internett en stund nå, så endelig deilig og ha det på plass. Det har vært 4 lange, men spennende dager.
#ferieminner
> Tanzania

Kofferten er pakket. Håndbagasjen er pakket. Alt som skulle lades er ladd opp, og klart til bruk. Antrekket for flyturen ligger klart på puffen ved siden av senga. Vekkerklokken er stilt på 03:45. Malaria-pillen er tatt. Noen søte god tur-meldinger er lest og besvart. Den siste klemmen på 16 dager er klemt, og det siste kysset på 16 dager er kysset.  

Det er alltid vanskelig å være borte lenge fra Norge. Ååå, pga kjæresten og venner, men også fordi man begynner å savne omgivelsene man er vant til.

Jeg kommer nok til å blogge ofte der nede fra, om jeg har mulighet. Har sikkert masse bilder og opplevelser å dele med dere. Håper fortsatt dere få som leser denne bloggen vil følge med :-) 


Jaa, jeg har skjorta til kjæresten. Savner han allerede, okey... 

Design laget av Julie Viktoria
hits